PENSIUNEA JUAN DE AUSTRIA - Av.Carlos III, 150 - 04720 - Aguadulce, Roquetas de Mar ( Almeria Spania ) REZERVARI TEL. +34 950 340 163eMailContact RTA: H/AL/00539

O binemeritată vacanţă în ROQUETAS DE MAR.

Vreme buna, vă puteţi bucura în orice moment al anului. Temperatura rămâne uşoară, non descendent de la 18º C în medie în timpul iernii şi să depăşească 31º C în medie în timpul verii.

Din 1997, Roquetas de Mar este deţinut oraş de excelenţă în turism de către Institutul de Turism din Spania, Ministerul Turismului, Comerţului şi Sport a Junta de Andalucia. Din 1964 Aguadulce a fost la originea a turismului în Almeria, fiind declarat de interes Centrul National de Turism.

Roquetas de Mar are 18 kilometri de plaje, variind de la plaja Aguadulce la plaja Entinas Sabinar. Puteţi face sport ca volei, înot, pescuit. Calmul lui îl face un loc ideal pentru odihnă şi relaxare, sau vă puteţi bucura cu copii şi familie. Acestea sunt echipate cu toate serviciile, împreună cu o promenadă în cazul în care o plimbare, sau cu bicicleta prin Coridorul Verde.

plaja aguadulce

Pentru iubitorii de mare poate scufunda cu o mare varietate de viaţă marină. La coasta acelaşi în cazul în care fenicienii, grecii, romanii şi cartaginezii îngropat bunurile lor in luptele numeroase în locul ei îl numeau Portus Magnus. Există mai multe magazine arunca cu capul în cazul în care puteţi închiria echipament sau să înveţe să se scufunde.

promenadă

EXIT CURENTĂ

Furnizarea de activităţi de agrement este vastă. Puteţi merge la teatru auditorium Roquetas de Mar, filme Yelmo Cineplex, Grand Plaza Shopping Centre de moda din Spania, cinema sau Aguadulce terasă în aer liber.

Oferta gastronomică este largă şi variată, cu restaurante bune în cazul în care partenerul tau va invita la cina, sau lua masa într-un grup cu prietenii tăi. Vă recomandăm bucură de degustare de vinuri din La Rioja, gust omleta, încercaţi un orez paella fructe de mare, avem gama larga de beri din barul nostru (malţ, orz, grâu). Gazpacho Andaluzia, sunca. Gustaţi tapas de la Almeria. Tinto de verano. Churros ciocolată. Sangria.

Puteţi lăsa rulează în port Aguadulce la sediul de agrement existente şi pub-uri care oferă diferite camere, cu ritmuri diferite, stiluri muzicale şi generaţii.

port Aguadulce

Ca locuri istorice de vizitat în Roquetas de Mar avem zona de Portul de pescuit Roquetas de Mar, fiind Castelul Santa Ana, de asemenea, cunoscut sub numele de Castelul din Roquetas, centrală, care dă naştere la denumirea localităţii.

Împreună cu Faro în prezent integrate pe acelaşi port.

De o importanţă deosebită este proiectul de recuperare a Băncii de alge marine, cunoscut sub numele de zona turanic care este parte a Patrimoniului.

Vă recomandăm vizitarea Parcul natural Cabo de Gata Nijar. Este o expresie de mare frumusetea peisajului aride: mlaştini sare, dune şi pereţii de stânci vulcanice rezolvate game de culori uimitoare. Un minunat locaţie.

[ sus ]

CASTELUL SANTA ANA ROQUETAS DE MAR. SPANIA.

castelul Santa Ana

Castelul Santa Ana Roquetas de Mar a devenit de cand a fost inaugurat în mai 2003, un centru de mare în oraşul Roquetas de Mar, la un secol XVII cetate, care de ani de servit adăpost pentru câţiva oameni care au oraşul în acel moment şi care au reşedinţa mai ales în zona portuară.

Un incident a distrus o mare parte a clădirii, lăsând doar unul din turnuri, care au fost conservate şi integrate în proiectul de restaurare a acestui mecanism istoric. Noua construcţie a fost realizată prin diverse proiecte Ateliere de instruire, în care au format un număr de tineri Roquetas de Mar în diferite profesii.

Odată finalizat, castelul are multe săli de expoziţii în care acestea arată, de obicei, picturi, fotografii şi alte posibilităţi, pe lângă faptul că a avut loc în interiorul conferinţe şi prelegeri. Reţineţi, de asemenea curtea interioara de o mare frumusete, care arată de multe ori în principal, sculpturi şi concerte, de asemenea, de multe ori a avut loc şi spectacole, mai ales în lunile de vară.

Punctele de vedere oferit turnuri sunt aceleaşi alta atractie al acestei clădiri istorice, care este parte a unui triunghi cultural la Consiliul Local a dorit, pentru a permite această zonă a municipiului şi care sunt prezente, de asemenea, o sală şi în aer liber Faro.

[ sus ]

FARUL ROQUETAS. ALMERIA. ANDALUZIA. SPANIA

farul roquetas

Acesta este un alt clădirilor istorice care rămân din Roquetas de Mar În acest caz, a fost de servire pentru o perioadă lungă de timp, dar în ultimii ani a servit ca acasă la cap a zonei portuare a oraşului, până când au construit de noi facilităţi. Deci această clădire, deţinută de Ports Public de Andaluzia, a făcut obiectul unui proiect de restaurare care a inclus de acordare a Uniunii Europene, care a adus la această clădire frumoasă, cu splendoarea de la începuturile sale.

Odată finalizat, Porturi Public de Andaluzia a semnat un acord de transfer cu Primaria Municipiului clădire în Roquetas de Mar, asa ca a fost folosit pentru scopuri culturale. De atunci, far a devenit un adevărat sala de expozitii care găzduieşte pe tot parcursul anului, de obicei, în perioade de 15 zile, tot felul de expoziţii şi spectacole. Acest lucru are două camere separate, care sunt de obicei afişate picturi, sculpturi, fotografii şi orice iniţiativă culturală este destinat pentru a sublinia.

Farul Roquetas de Mar este situat în triunghiul cultural, care include, de asemenea, sala în aer liber situat în apropiere şi Castelul de Santa Ana Toate acestea fac din acest mediu, un loc foarte recomandat, dacă vrei să ştii o zonă de mare valoare istorică a municipiului.

[ sus ]